tiistai 28. maaliskuuta 2017

Alku

Luodessani ensimmäisiä soittolistojani ja lisätessäni niille kappaleita vuonna 2010, Spotify oli vielä varsin uusi asia. Ensimmäisten listojen ensimmäisten kappaleiden päiväys on 30.4. Tätä kirjoitettaessa aikaa suoratoistopalvelun parissa on kulunut melko tarkalleen seitsemän vuotta; soittolistoja on nykyisellään puolisentoistatuhatta ja musiikkia listoilla arviolta kymmenkertaisesti.

Tämän blogin tarkoituksena käydä läpi laatimiani listoja sekä niiltä löytyvää musiikkia. Lisäksi ainakin alkuun pyrin myös valottamaan prosesseja, joilla listoja laadin ... ehkä muitakin musiikinkulutukseeni vaikuttavia tekijöitä.

Laskin, että yhden listan päivätahdilla kaikkien soittolistojeni läpikäymiseen menisi kolme-neljä vuotta - ja lista viikossa -tahdilla reilut parikymmentä vuotta. Lienee siis turvallista puhua parhaassakin tapauksessa ikuisuusprojektista. Siihen varmaankin liittyy paitsi monenlaista musiikkia, myös palasia mielenmaisemastani - ja toivottavasti jotain tavalla tai toisella odottamatonta ja hauskaakin; mene ja tiedä.

Tuli tästä nyt sitä taikka tätä, on ihan superia, että Just Sinä luet tätä Just Nyt. Että heippa ja tervetuloa!

--

Lähtötiedoiksi tähän julkinen osuus Spotify-profiilistani sekä totisille stalkkereille LastFM.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti